Categorieën
Event Tentoonstelling

Andrée Arty – 100 jaar

In 2023 viert de Fondation Andrée en Pierre Arty de 100st verjaardag van Andrée Arty met…

Categorieën
Alida Everts Collage-prijs

Druk bijgewoonde vernissage in rooftop Albert

Op donderdag 10 november, tijdens een druk bijgewoonde vernissage, maakte de raad van bestuur van de Fondation Andrée en Pierre Arty de winnaars bekend van deze 3de editie.

Categorieën
Alida Everts Collage-prijs Tentoonstelling

Winnaars 3de editie van de Collage-prijs zijn bekend

Op donderdag 10 november maakte de raad van bestuur de winnaars bekend van deze 3de editie. De jury, met name Sergio Servellón, directeur van het Felix De Boeck museum, Antonio Nardone van de gelijknamige kunstgalerij, Emelyne Duval, winnares van de eerste editie van deze award en kunstrecensent Yves de Vresse droegen de winnaars voor na selectie uit meer dan 200 werken van bijna 80 deelnemers uit binnen- en buitenland.

Categorieën
Collage-prijs Paulette in ’t Veld Tentoonstelling

Stichting geeft catalogus uit over collagewerken van Paulette in ’t Veld

Op 27 juni 2021 werd in Kunstgalerij De Mijlpaal in Heusden-Zolder het boek voorgesteld over de collagewerken van Paulette in ’t Veld.

Categorieën
Collage-prijs Paulette in ’t Veld Tentoonstelling

Paulette in ’t Veld, wint tweede editie

De Stichting Andrée en Pierre Arty organiseerde de tweede editie van haar Collage-prijs. Met deze wedstrijd wil de stichting de collage-kunst onder de aandacht brengen en een actuele kunstenaar die actief is op het terrein van de collages steunen. Deze prijs is uiteindelijk ook een eerbetoon aan de kunstenares Andrée Arty en wordt elke drie jaar uitgereikt en werd deze keer toegekend aan Paulette in ’t Veld.