Collage-prijs

De Stichting Andrée en Pierre Arty organiseert in 2022 de derde editie van haar Collage-prijs.

De eerste prijs ter waarde van 7.500 euro is te besteden aan de productie en uitgave van een catalogus van het (collage)-werk van de winnaar. De tweede en derde laureaat worden beloond met een waardebon van resp. 2.500 en 1.500 euro om in samenwerking met de Stichting Andrée en Pierre Arty hun werk te laten inkaderen.

Let wel, de collages moeten analoog zijn (dus enkel op papier) én moeten worden ingezonden of binnengebracht.

De jury, samengesteld uit Serge Servillòn, directeur van het Felix De Boeck museum, Lut Maris van de kunstgalerij De Mijlpaal in Knokke en Heusden-Zolder, Antonio Nardone van de galerie Nardone in La Louvière, Emelyne Duval, winnares van de eerste editie en kunstrecensent Yves de Vresse, beoordeelt de ingezonden werken. In de loop van de maand november worden de laureaten bekendgemaakt.

Deelname

De wedstrijd staat open voor elke beeldende kunstenaar die op 31 mei 2022 ouder dan 16 jaar is. Elke kunstenaar kan slechts onder één naam inschrijven en mag met maximum 3 werken aan de wedstrijd deelnemen. De deelnemer kan enkel deelnemen met werk gecreëerd tussen 15 mei 2019 en 15 mei 2022, dat niet eerder bekroond werd.

Download hier het reglement van de wedstrijd.

De inschrijvingen zijn afgesloten.