Categorieën
Collage-prijs Tentoonstelling

Stichting geeft catalogus uit over collagewerken van Paulette in ’t Veld

Op 27 juni werd in Kunstgalerij De Mijlpaal in Heusden-Zolder het boek voorgesteld over de collagewerken van Paulette in ’t Veld.

Met de uitgave van deze catalogus wil de Stichting Andrée en Pierre Arty deze jonge Nederlandse artieste steunen in haar artistieke bijdrage aan de collagekunst.

In dit filmpje krijgt u alvast een impressie van deze feestelijke boekvoorstelling, waarop ondermeer Yves De Vresse, auteur van het boek, en Lut Maris, galerijhoudster en als kunsthistorica betrokken bij de jurering van de Andrée Arty Award, het woord namen.

Als winnaar van de 2de editie van de Prijs voor Collagekunst van de Stichting krijgt Paulette in ‘t Veld ook een tentoonstelling van haar werken, samen met een selectie collages van Andrée Arty.

Op de tentoonstelling die nog loopt tot eind september in Kunstgalerij De Mijlpaal is ook werk te bekijken van de Belgische collagekunstenares, Emelyne Duval, die de Andrée en Pierre Arty Award enkele jaren geleden voor de eerste keer in de wacht sleepte.

Kunstgalerij De Mijlpaal is van 5 juli tot 29 augustus open op afspraak via 0032 011 43 52 02. En van 30 augustus tot 12 september kan u de tentoonstelling bezoeken op vrij, zat en zon van 14.00 tot 18.00 . Meer info op www.demijlpaal.com

Copyright voor de foto’s : Jan Torfs